Monday, March 17, 2008

Ayah I.T (xxx)

Seorang ayah yang sangat berhati2 apabila menceritakan perihal pendidikan seks didatangi oleh anak lelakinya..

Kemudian dengan selambanya anak yang genius lahir di zaman teknologi maklumat itu bertanya kepadanya...

"Ayah, macamana saya boleh lahir kat dunia ni?"

Memandangkan topik yang dibawa boleh menjerumus ke arah cerita2 berbaur seks lalu si ayah cuba menerangkannya menggunakan istilah I.T. dengan harapan si anak itu memahami dengan lebih jelas dan tepat..

Hmm....
Nak, macam ni ceritanya...

Pada suatu hari tu Mak dan Ayah berkenalan secara tak sengaja di dalam chat room di Yahoo!

Kemudian ayah tentukan janjitemu pertama kami via e-mail..

Lepas tu kami pun dating di Cyber Cafe..

Ayah ajak Mak kamu dalam Private Room dan kami bersetuju untuk File Sharing dan mengUpload data daripada Hard Drive ayah ke Tablet Mak kamu.

Masa kami tengah syok dok upload tu barulah kami terperasan yang Mak ngan Ayah ni tak pasang satupun Firewall..

Masa peristiwa tu berlaku, Ayah pulak boleh lupa nak tekan Button Delete jadi Ayah suruh Mak kamu jumpa Dr Norton atau sekurang-kurangnya suruh Mak kamu telan PCSilin..

tapi Mak kamu memang degil dan akibatnya sembilan bulan kemudian kami dapat Pop-Up Window kat pc kami bertulis :

You Have Got 1 Mail! (I mean Male!)

Post a Comment