Sunday, April 1, 2012

Jalan jalan hujung minggu

Bermula di sini ..kami mengembara ke ....
Dan terlihat sepasang burung sedang berdating diatas pohon kelapak ...
Dan si burung ini setia menunggu ....aku shoot banyak banyak ...

Serangga tidak bernama pun nak masuk glamer ...glamer la kau kat sini ..nama apa ?
Sebab ? inilah yang dikatakan menyokong sayangkan Bumi bukan hanya dok berdemo kat Kuantan tempoha hari ..green 3.0 ? Ceh ..Green Tea lagi bagus la
..." Plant for the planet" ...earth hour semalam lupa lak nak tutup lampu ...Jalan ...he he he
Kami sampai disini ..ada Upin Dan Ipin ... di Kenanga Wholesale city
Macam biasa ..Adam sangat takut pada kepala Upin yang besar itew ..
Macam duduk kan ? he he he ...Adam pandai bergaya kat wall paper ni ...
Lor ...spe plak ni ...
Pegang belon tu ..nanti terlepas ...
Hujung minggu dihabiskan dengan meronda ronda tanpa tujuan yang jelas.
Hasilnya ....
Apalah dua branak ni sembangkan ..ada Plane kat atas tu la ...
Cuba mendapatkan shoot burung Puchong dan bayang bayang nya ..tapi hasil tak menjadi ..
Biawak yang sempat berhenti dan berposing maut ...seksi ke tuuu ??
Post a Comment